Sport

BRAȘOV. Trei jucătoare de la Olimpia CSU, convocate la echipa națională

 

Pe 19 și 23 noiembrie, Naționala de baschet feminin va juca meciurile decisive pentru calificarea la EuroBasket Women 2017. România va întâlni reprezentativa Israelului pe teren propriu și Turcia, în deplasare.

Pentru pregătirea acestor confruntări, „tricolorele” vor efectua un stagiu la Arad, care se va încheia cu un turneu în Cehia, în perioada 10-12 iunie, unde sunt programate trei meciuri amicale, cu Ungaria, cu Cehia A și cu Cehia B. Reunirea este programată pe 30 mai.

Pentru acest stagiu, selecționerul Miroslav Popov a convocat trei jucătoare de la Olimpia CSU Brașov, Gabriela Irimia, Ana Ferariu și Dora Ardelean.

Lotul complet: Gabriela Mărginean (Perfumerias Avenida Salamanca), Elisabeth Pavel (TSV 1880 Wasserburg), Adina Stoiedin (Spirou Monceau Charleroi), Alina Crăciun (Union Sportive La Glacerie), Sonia Ursu, Marta Fodor (ambele de la CSU Alba Iulia), Gabriela Irimia (foto), Ana Ferariu, Dora Ardelean (toate de la Olimpia CSU Brașov), Romina Filip, Hanna Demeter (ambele de la CS Phoenix Galați), Alina Chivu (CSBT Alexandria), Ioana Ghizilă (CSM CSS Ploiești), Sica Cuzic (University of Texas Rio Grande Valley).

FOTO: www.fibaeurope.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button