Sport

BRAȘOV. Trei formații din județ la startul noului sezon al Ligii 3

 

Trei formații din județul Brașov, AFC Hărman, Olimpic Cetate Râșnov și Viitorul Ghimbav, vor fi la startul noului sezon al Ligii 3. Momentan, FRF nu a anunțat componența seriilor, dar mai mult ca sigur cele trei vor fi adversare.

Vara a adus deja câteva transferuri interesante. Olimpic Cetate Râșnov a luat de la AFC Hărman, șase titulari, Potcoavă, Boția, Leonte, Alupoaie, Pamfile și E. Popa. Hărmănenii i-au adus pe Mutu și Poverlovici de la FC Brașov și pe David de la UTA Arad, iar Buga, Forika, Mândru, Pavel, Plumb și antrenorul-jucător Florin Stângă și-au prelungit contractele.

La Viitorul Ghimbav, proaspăt promovată, este încă liniște în ceea ce privește transferurile.

După ce a ratat promovarea în Liga 2 la ultima fază a ultimului meci în sezonul trecut, AFC Hărman se află în fața unui nou început. „Am pierdut câțiva jucători importanți, dar am și adus fotbaliști ca Mutu, Poverlovic sau David. Mai căutăm și vreau să luăm în special tineri brașoveni. Ne vom reuni pe 10 iulie și avem deja stabilite patru meciuri amicale, cu ASA Tg. Mureș (17 iulie), Miercurea Ciuc (29 iulie), Slobozia (1 august) și Voluntari 2 (4 august). Pe lângă acestea mei vreau cinci meciuri de verificare. Obiectivul meu este să formăm un grup unit, o echipă competitivă, care să joace un fotbal plăcut ochiului. Nu avem ca obiectiv promovarea, dar ca antrenor îmi doresc să câștigăm toate meciurile”, a declarat antrenorul-jucător Florin Stângă.

În ceea ce o privește pe Viitorul Ghimbav, tehnicianul Florin Dârvăreanu a comentat: „Momentan, suntem într-o mică vacanță. Așteptăm să vedem pe ce buget ne vom baza. Avem asigurări din partea factorilor locali că nu vor fi probleme. Încă nu am făcut un plan pentru această vară, totul depinde de bani. Am deja ceva discuții cu unii jucători. Ne trebuie șase juniori pentru că trei este obligatoriu să fie titulari și încă 5-6 fotbaliști cu experiență. Mai în glumă, mai în serios, ne trebuie o echipă. Trecerea de la «județ» la Liga 3 este grea, astfel că obiectivul va fi evitarea retrogradării. Probabil, ne vom reuni după 15 iulie”.

Din păcate, tehnicianul grupării Olimpic Cetate Râșnov, Dan Bona, nu a putut fi contactat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button