Sport

BRAȘOV. Transilvania „Wild Cats”, în cărți pentru promovarea în Divizia A1 la volei feminin

 

Transilvania „Wild Cats” Brașov s-a calificat în faza a doua a play-off-ului seriei vest a Diviziei A2 la volei feminin și continuă lupta pentru promovarea în primul eșalon.

Formația antrenată de Răzvan Pătran și Adrian Vescan nu a avut probleme cu SCMU Craiova în prima rundă a play-off-ului, terminând seria în două meciuri. După 3-0 (25-23, 25-16, 25-7) sub Tâmpa, „pisicile sălbatice” s-au impus și în Oltenia, 3-1 (25-17, 25-21, 14-25, 25-18).

„Am făcut un meci foarte bun la Craiova. Am condus jocul, am avut un serviciu precis și am avut un ridicător în zi de grație. Ne-am relaxat în setul al treilea, iar Craiova a prins aripi. Important este că după acel set am ridicat din nou nivelul jocului și ne-am demonstrat că a fost doar un moment de relaxare. Avem mult de învățat din astfel de situații. O echipă este cu adevărat puternică atunci când reușește să treacă peste astfel de momente. Ridicătoarea noastră, Oana Lăpușan, a făcut un meci foarte bun și a reușit să-și pună foarte bine în valoare colegele. Oana are o vedere extraordinară a jocului, a reușit câteva mingi plasate de excepție peste blocajul advers și a pasat perfect pentru colegele ei. Andreea Fiterău a fost cea mai completă jucătoare în acest meci, atât la fileu prin atacuri și blocaje cât și la serviciu. Este important că am terminat seria în doar două jocuri și am făcut un pas mare spre prima scenă a voleiului feminin românesc”, a declara tehnicianul Răzvan Pătran.

În faza a doua a play-off-ului, Transilvania „Wild Cats” Brașov se va duela cu FC Argeș Pitești, CSU Oradea sau CSU Politehnica Timișoara. Câștigătoarele celor două serii vor merge în turneul de calificare, unde vor mai ajunge două grupări din seria est. Primele două clasate în acest turneu vor promova în Divizia A1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button