Sport

BRAȘOV. Transilvania Brașov, locul 5 la finalul turului Diviziei A2 la volei feminin. „Cred că suntem pe un drum bun”

 

În ultima etapă a turului Diviziei A2, seria vest, la volei feminin, Transilvania „Wild Cats” Brașov a învins cu 3-0 (25-15, 25-14, 25-23) formația CSU Medicina Tg. Mureș.

Cu patru victorii (3-0 cu Sibiu, 3-0 cu SCMU Craiova, 3-1 cu Volei Club Deva și 3-0 cu Medicina Tg. Mureș) și trei înfrângeri (0-3 cu CSU Oradea, 2-3 cu Argeș Pitești și 0-3 cu Poli Timișoara), formația brașoveană ocupă poziția a 5-a la finalul turului, cu 13 p. Pe primul loc este Argeș Pitești, cu 20 p, urmată de trei grupări cu 14 p, Timișoara, Oradea și Tg. Mureș.

„A fost un tur de campionat în care am făcut lucruri bune, dar au fost și momente în care nu ne-am ridicat la nivelul așteptărilor. Am început bine campionatul și am câștigat primele două jocuri fără să pierdem set. A urmat dușul rece de acasă cu Oradea, meci în care nu ne-a ieșit mai nimic. Apoi am făcut un meci foarte bun la Pitești, unde am fost aproape de a produce o surpriză. Pe final am câștigat clar jocurile cu Deva și Mureș și avem un moral bun înainte de returul de campionat. Suntem o echipă tânără, formată doar din studente.  și cred că putem face mai mult în acest retur”, a declarat antrenorul Răzvan Pătran.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare