Sport

BRAȘOV. Transilvania Brașov, „argint” la „Cell Cup”

 

Echipa de junioare 2 a clubului Transilvania Brașov a încheiat pe poziția a doua turneul internațional „Cell Cup”, care a avut loc în Ungaria, la Veszprem.

În finala competiției, gruparea antrenată de Vasile Curițeanu și Lena Brebeanu a pierdut în fața formației maghiare Angyalfoldi, 12-15.

„A fost o experiență extraordinară pentru noi. Am avut multe meciuri cu echipe cu stiluri diferite de joc. Fetele s-au descurcat foarte bine și pot spune că a fost un turneu extrem de util pentru noi, din care am învățat foarte multe. Mă bucur că cei de la club ne-au facilitat participarea la această competiție internațională”, a declarat antrenorul Vasile Curițeanu.

La turneul de la Veszprem au participat 150 de echipe din Austria, Germania, China, Belgia, Croația, Cehia, Finalnda, Ungaria, Israel, Mexic, Norvegia, Serbia, Elveția, Ucraina, Slovacia.

La junioare I, Transilvania Brașov a ocupat locul 4, junioarele 3 au încheiat pe 21, junioarele 4 s-au clasat pe poziția a 12-a, iar formația de băieți a terminat pe locul 12.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button