Sport

BRAŞOV. TRANSFER. Olimpia CSU a luat pivotul de care avea nevoie

 

Oficialii grupării Olimpia CSU Braşov au reuşit să achiziţioneze pivotul de care echipa avea nevoie pentru play-off-ul Ligii Naţionale de baschet feminin şi pentru final four-ul Cupei României. 

Dan Calancea a anunţat astăzi transferul americancei Brittany Danielle Logan, o jucătoare pe care formaţia braşoveană a dorit-o şi în vară, însă atunci mutarea a căzut, aceasta semnând în Turcia, cu Nevsehir Uni. Logan este născută în 1988 şi măsoară 193 cm. 

„Sper că ne va ajuta şi îşi va pune amprenta pe evoluţia echipei noastre. Este o jucătoare cu un gabarit impresionant, foarte puternică şi care stăpâneşte bine jocul sub panou. Cel mai important este să o integrăm cât mai rapid. Cu siguranţă va fi un plus pentru nou”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Logan va ajunge mâine dimineaţă în România şi ar putea debuta la Olimpia CSU chiar în jocul cu Universitatea ICIM Arad.

Altfel, Olimpia CSU se va duela mâine şi joi, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, cu Universitatea ICIM Arad. Prima confruntare va conta pentru Liga Naţională şi nu are nici o importanţă, în condiţiile în care braşovencele sunt sigure că vor încheia sezonul regulat pe poziţia a doua. În schimb, joi, cele două grupări se vor întâlni în manşa retur a sferturilor Cupei României. Pentru a se califica în final four-ul care va avea loc în perioada 6-7 februarie la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, „olimpicele” trebuie să învingă la o diferenţă mai mare de 17 puncte.
„Ne dorim să câştigăm ambele meciuri, al doilea obligatoriu la peste 17 puncte. Aradul nu mai este echipa puternică din tur. Sunt convins că ne putem califica în final four”, a punctat Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare