Sport

BRAȘOV. Transfer interesant la Corona. „Lupii” au luat un fundaș rus cu 400 de meciuri în KHL

  • sergeiperetyagin.jpg
 

Oficialii echipei de hochei pe gheață Corona Brașov au perfectat astăzi un transfer extrem de interesant.

Fundașul rus Sergei Peretyagin a semnat pe un sezon cu echipa de la poalele Tâmpei. Hocheistul de 34 de ani are un CV impresionant, având 401 meciuri jucate în cel mai tare campionat de pe continent, KHL.

Peretyagin a evoluat la grupări ca SKA St. Petersburg, Amur Khabarovsk, Vityaz Podolsk, Donbass Donetsk, Lokomotiv Yaroslavl sau Yugra Khanty-Mansiysk. În 2015-2016 a jucat și în Cehia, la Pirati Chomutov. În sezonul trecut el a activat tot în KHL, la Kunlun Red Star, grupare din Beijing. cu Donbass Donetsk a cucerit Cupa Continentală în 2013.

În cele 401 prezențe în KHL, Peretyagin a marcat 16 goluri și a dat 29 de pase decisive.

„După un început de sezon cel puțin ciudat, în ceea ce ne priveste, a venit timpul să începem o triere și o reașezare a jucătorilor. Astfel că, în urma discuțiilor cu antrenorii, am ajuns la concluzia căva trebui să renunțăm la câțiva jucători și să aducem alții. Primul plecat este Henrik Nielsen, un atacant care nu a confirmat așteptările noastre la Brașov dar care a și dorit să plece, din motive personale. Primul jucător care a venit este Sergei Peretyagin, un fundaș adus din KHL. Teoretic, el poate juca pentru noi chiar de luni, de la meciul cu Gheorgheni. În perioada următoare, la echipa noastră vor mai veni unul sau doi jucători străini”, a declarat președintele secției de hochei de la Corona, Emilian Cernica pentru pagina echipei.

Altfel, portarul Szilard Beres a fost împrumutat la CSM Galați.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare