Sport

BRAȘOV. Transfer excelent. Garrett Clarke revine la Corona. „Lupii” au luat și un atacant danez

 

Unul dintre hocheiștii care și-au lăsat amprenta în primul mandat la Corona Brașov, fundașul canadian Garrett Clarke revine la formația de la poalele Tâmpei.

Clarke a mai evoluat la Corona pe finalul sezonului 2016-2017 și i-a impresionat repede pe fani prin dăruirea pe care a arătat-o. E un fundaș excelent, de care echipa noastră ar fi avut nevoie și în sezonul trecut. Chiar dacă a avut probleme cu eliminările, Clarke a adus un mare plus în defensiva „lupilor” în perioada în care a îmbărcat tricoul „galben-albastru”.

În campionatul precedent, Clarke a evoluat în SUA, în ECHL, la Indi Fuel, unde a marcat 6 goluri și a avut 10 pasa decisive în cele 52 de meciuri.

„Garrett Clarke a revenit la Brașov după un sezon în care a activat în ECHL. Am purtat discuții îndelungi cu antrenorul Greg Lindqvist și am pus în balanță plusurile și minusurile lui ca jucător. În momentul în care am gândit lotul acestui sezon, lucru pe care l-am făcut și în urma analizării evoluției formației în sezonul trecut, în care consider că am avut cea mai «soft» echipă, am convenit că fundașii care vor face parte din «haită» să fie bine clădiți fizic și să poată juca la corp. Astfel, Clarke a intrat în calculele noastre și în final am semnat cu el un contract pe un sezon. Acesta are menționate în contract câteva clauze care îl vor face să-și limiteze unele dintre ieșirile necontrolate ce nu ar fi în folosul echipei. În altă ordine de idei, Garrett Clarke este un jucător foarte bun, cu experiență. Sunt convins că va face o figură frumoasă la Brașov și că va fi unul dintre preferații publicului brașovean iubitor de hochei”, a declarat, pentru site-ul grupăii, președintele secției de hochei de la Corona, Emilian Cernica.

Totodată, Corona a anunțat transferul unui jucător extrem de interesant, danezul Henrik Nielsen, un atacant de 23 de ani, care în sezonul trecut a evoluat la Odense Bulldogs, în prima ligă daneză.

Astfel, în acest moment, Corona are în lot șase stranieri, canadienii Cody Carlson, Craig Cescon, Garrett Clarke și Jereme Tandler, suedezul Mikael Lidhammar și danezul Henrik Nielsen.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare