Sport

BRAȘOV. „The Ice Wolves”, un eveniment care a adus puțină bucurie în viața unor copii care cresc fără mamă – GALERIE FOTO

  • eveniment2_248665.jpg
  • eveniment3_248666.jpg
  • eveniment4_248667.jpg
  • eveniment1_248663.jpg
  • eveniment5_248664.jpg
 

„The Ice Wolves”, evenimentul caritabil care a avut loc în week-end la Patinoarul „Olimpic”, a fost o reușită.

Organizat de Laura Constantin, împreună cu colegii ei de şcoală de la Colegiul de Științe ale Naturii „Emil Racoviță”, Sara Celaro, Alexia Chiuşdea, Diana Asavei, Alexandru Ursu, Dragoş Simion şi colegi de alte licee, Miruna Bronescu (Colegiul Ioan Meşotă), Iulia Lupu (Colegiul Nicolae Titulescu) şi Cosmin Chindea şi Alexandru Grăsune (Colegiul Grigore Moisil), evenimentul a adus puțină bucurie unei familii în care un tată îşi creşte singur cei patru copii, după ce mama lor s-a stins din cauza unei boli incurabile.

Din donații s-au strâns 5.641 lei şi 50 de euro, plus 1.000 lei sponsorizare de la ICCO, banii ajungând la familia Racoțea. Pe lângă bani, oamenii au primit și mai multe pungi cu cadouri.

Nicoleta, Ion, Marian şi Ştefan, copiii lui Cornel Racoţea au fost prezenţi la Patinoarul „Olimpic”. Întrebați ce își doresc, puștii au spus: „o bicicletă”, pe care au primit-o de la un brașovean, care a adus și o trotinetă.

Două echipe de hochei juniori de la Corona Brașov, antrenate de Mircea Ciobotaru și Evgheni Pisarenko, dar și Roberto Gliga, de la formația de seniori au fost pe gheață pentru un meci demonstrativ.

„Sunt fericită că totul a ieşit cum ne-am dorit. Am strâns ceva bănuţi cu care vom racorda casa lor la apă şi le vom amenaja şi o baie unde să se poată spăla, pentru că aceasta a fost principala dorinţă a tatălui, să poată să îi spele pe copii în casă. Ei până acum nu aveau apă curentă şi le era foarte greu, tată având de cărat apa de la distanță. Era foarte dificil pentru el, pentru că are un picior amputat. M-am bucurat că Roberto Gliga care este şi căpitanul echipei naţionale, a fost alături de noi. Le mulţumim celor de la hochei şi preşedintelui secţiei, Emilian Cernica pentru că ne-au susţinut în organizare”, a precizat Laura Constantin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button