Sport

BRAȘOV. „Supraviețuitorul” Iulian Pâtea nu mai face parte din lotul național de sărituri cu schiurile

  • patea.jpg
  • iulianpatea.jpg
 

Iulian Pâtea, unul dintre cei mai promițători săritori cu schiurile din România, nu mai face parte din lotul național. Participant la Jocurile Olimpice de la Sochi – 2014, Pâtea a preferat să încerce în această vară o altă experiență și a participat la show-ul „Supraviețuitorul” de la PRO TV. În condițiile în care nu s-a mai antrenat și nu a mai participat la competiții, Pâtea a fost exclus din lotul național, unde sunt totuși șanse să revină.

„Pentru moment, Pâtea se pregătește la club, la Dinamo Râșnov. Are vreo 10 kilograme în plus. Mai întâi să își revină după periplul lui și, dacă va confirma și va merita, va fi inclus din nou în lotul național. A zis că vrea să continue sportul de performanță, dar de la a vrea până la a putea e cale lungă”, ne-a declarat Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Inspecție FIS la Râșnov pentru Cupa Mondială de sărituri cu schiurile

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button