Sport

BRAŞOV. Suporterii Coronei, extrem de furioşi!!! Cine e de vină pentru decăderea echipei de handbal?!…

„Pe domnii din conducere i-aş da afară până la unul, doar consumă aiurea banii Primăriei”

 

Fanii echipei de handbal Corona Braşov au reacţionat dur după înfrângerea categorică a favoritelor la Zalău, în faţa unui adversar cu un buget considerabil mai mic oferit de autorităţile locale.

Prin urmare, susţinătorii şi-au făcut publice nemulţumirile pe pagina de Facebook ASC-Corona-BRAŞOV, arătându-i cu degetul pe cei care, în opinia lor, sunt răspunzători de picajul îngrijorător al unei formaţii cu care altădată se mândreau.

Avem lot de primele 3, dar nu văd o schemă în atac, majoritatea golurilor sunt norocoase sau pe câte o realizare individuală”, a postat un susţinător, care-l acuză pe antrenorul Dumitru Berbece de situaţia prezentată, invocându-i lipsa de profesionalism.

Dinu Turcanu a relatat că „de vină pentru toată debandada din sezonul acesta este Consiliul de Administaţie: „Nema achiziţii, a fost adusă doamna Târcă fără să se verifice problemele mai vechi, apoi interimatul acesta fără orizont… Nu e vina lui Berbece, el e antrenor secund şi atât. Eu pe domnii din conducere i-aş da afară până la unul, doar consumă aiurea banii Primăriei”.

Un alt iubitor al handbalului braşovean, Sorin Farcaş, a menţionat potrivit sursei citate: „Cu Denisa Dedu care este cu gândul pe alte meleaguri (a semnat cu Siofok un contract valabil doi ani începând din vară – n.r.), cu Laura Chiper, care regretă că nu a făcut precum Dedu şi Zamfir marele pas, cu Târcă, Berbece, Hosu, care tot speranţe rămân, cu un antrenor care ştie că de la vară nu mai este, cu jucătoare care ştiu că de la vară vor fi rezerve, cu o conducere care, momentan, îşi dă seama că proiectul braşovean se clatină, cu un primar care dă semne palide despre viitor, aceasta este imaginea de astăzi în ceea ce priveşte sportul braşovean. Nu uitaţi, Cisnădie, Bistriţa, Zalău, etc… sunt cluburi patronate tot de autorităţi locale! Nu uitaţi, pt. viitor ce vor însemna în handbal, din nou, Vâlcea şi Dinamo!”.
 
Concluzia a fost trasă, cu amărăciune, de Ion Grigoraş: „Avem echipă, avem valoare, dar ne ducem spre liga a doua”.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare