Sport

BRAȘOV. Suporter „stegar”, APEL către Primărie!!! VEZI POZELE…

  • acs_6.jpg
  • fcviitorul.jpg
 

Marius Meșu, un fan „stegar” înflăcărat, a postat pe contul său de Facebook următoarele:

„Pentru cei de la Primăria Brașov, în primele 2 poze avem tribunele aproape pline, iar în poza 3 sunt goale. Primele 2 poze sunt de la amicalul SR Brașov – FCSB, unde peste 4.000 de suporteri plătitori au asistat la meci, prețul biletului fiind 15 lei. Iar  poza 3 este tot de la un meci amical, între 2 echipe de Liga 1, FCSB – Viitorul Constanța (se dispută la această oră – n.a.), intrarea fiind gratuită. Deci, înseamnă că brașovenii vor ca echipa SR BRAȘOV, care este compusă din mulți copii foarte talentați, să-și continue ascensiunea și nu doresc o nouă corona care să facă orașul de râs!”, este mesajul brașoveanului, care a încheiat astfel: 

„SUSȚINEȚI STEAGUL ROȘU!
ÎN BRAȘOV DOAR STEAGUL CONTEAZĂ!
UN ORAȘ, O ECHIPĂ!”

UPDATE. Amicalul FCSB – FC Viitorul s-a încheiat 3-3. Golurile au fost marcate de Hora, Oaidă 2, respectiv G. Iancu 2, Munteanu.

CITEȘTE ȘI:

BRAȘOV. Ce se întâmplă cu ACS SR? Florin Stângă: „Nu este nimic la orizont”

BRAȘOV. Și STEAGU’ ar trebui să fluture la Primărie!!! Invitație la meciul de diseară cu FCSB… / LIVETEXT pe www.mytex.ro!!!

Să nu uităm trecutul

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button