Sport

BRAȘOV. Super Amara Bera Bera, primul hop pentru Corona în drumul spre grupele Cupei EHF

 

Corona Brașov se întoarce în competițiile europene și va juca în acest sezon în Cupa EHF.

Pentru a ajunge în grupe, echipa noastră trebuie să treacă două hopuri. Corona a avut liber în primul tur și va debuta în turul secund cu o confruntare cu formația Super Amara Bera Bera.

Rivala Coronei este una dintre echipele de top din Spania. Momentan, Super Amara Bera Bera este lider în clasament, cu patru victorii în primele patru etape, cu 3 puncte peste Gran Canaria, care are Însă un meci în minus.

Anul trecut, ibericele au jucat în grupele Cupei EHF, fiind în serie cu SCM Craiova, pe care a învins­o clar acasă, 32­21. Pe teren propriu, oltencele s­au impus cu 26­23.

Bera Bera a debutat deja în acaest sezon al Cupei EHF, în primul tur trecând fără probleme de gruparea elvețiană Zug, cu două victorii, 30­16 și 45­31. Lotul celor de la Bera Bera este format în majoritate din jucătoare din Spania, dar sunt și patru straniere, braziliencele Renata Lais de Arruda (portar), Adriana Cardosi de Castro (extremă dreapta) și Oliveira Fernandes (inter dreapta) și italianca născută în Argentina, Manuela Pizzo (inter stânga).

„Dacă facem lucrurile corect, suntem o echipă greu de învins”, declara Imanol Alvarez, antrenorul celor de la Bera Bera înainte de plecarea spre România. 

Prima manșă a confruntării Corona Brașov – Super Amara Bera Bera va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, returul fiind programat pe 19 octormbrie, de la ora 17.00, în Spania. 

FOTO: Twitter SuperAmara Bera Bera


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button