Sport

BRAȘOV. STRONG by Zumba® la Grand Fitness!

  • hinta.jpg
 

Toamna aceasta aduce un nou concept de fitness în programul claselor de aerobic de la Grand Fitness. Pentru prima dată la Brașov, instructorul Andrei Hinta a adus conceptul de STRONG by Zumba®.

Descoperă un antrenament revoluționar de înaltă intensitate, în care fiecare mișcare este sincronizată cu o bătaie, testându-vă puterea și rezistența într-o sesiune puternică de cardio. La acest antrenament, muzica și mișcările se vor sincroniza în așa fel încât să îţi depășești limitele, pentru a-ţi atinge obiectivele propuse în cel mai scurt timp.

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ electro house, Steve Aoki, a conceput melodii speciale pentru programul STRONG by Zumba® – https://www.youtube.com/watch?v=iAGvu7tLFZg.

Descoperă beneficiile antrenamentului STRONG by Zumba®

Antrenamentul cu propria greutate, STRONG by Zumba®, te va ajuta să îţi crești rezistenţa musculară și să câștigi tonifiere și definire musculară prin elemente de condiţie fizică, lovituri ȋmprumutate din sporturi de contact și exerciţii pilometrice. Este un antrenament de dificultate crescută, special pentru cei care vor să ȋși pună la ȋncercare forţa și rezistenţa la efort fizic și mental.

Alte beneficii:

– Lucrează și solicită fiecare mușchi din corp

– Arde ţesutul adipos chiar și după 24 de ore de la terminarea antrenamentului

– Antrenament ideal pentru cei care vor să aibă un tonus de invidiat și o rezistenţă de fier

– Avantaje cardiovasculare.

Ești curios să experimentezi cel mai hot trend ȋn materie de fitness? Hai să te convingi de cel mai tare tip de antrenament cardio, în fiecare marți și joi de la orele 19.30. Unde? La Grand Fitness, pe Bd 13 Decembrie, nr 96 (Clădirea Teo Center). Instructor coordonator – Andrei Hinta. Accesul se face pe baza unui abonament valabil sau achitării unei intrări zilnice.

Grand Fitnes / Regulile noastre. Rezultatele tale.

Tel: 0756.161500 / 0268.545868 (www.grand-fitness.ro)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare