Sport

BRAȘOV – STRIGĂTOR LA CER. Antrenorul a fost lăsat acasă!!! Cu serviceman-ul în Norvegia!!!

 

Acum câteva zile, într-o conferință de presă, conducerea FRSB a informat că Gheorghe Băilă (foto) este noul antrenor principal al lotului masculin de sărituri cu schiurile al României, asta după ce negocierile cu mai mulți tehnicieni străini au căzut – detalii, aici: BRAȘOV. Gheorghe Băilă este noul antrenor al lotului național masculin de sărituri cu schiurile.

Din câte se observă, Gheorghe Băilă este antrenorul lotului masculin de sărituri cu schiurile al României doar cu numele, întrucât sportivii Farkas Hunor și Andrei Feldorean au fost trimiși la etapele de Cupă Continentală pe material sintetic de la Oslo, din acest week-end, împreună cu un serviceman (cel ce se ocupă de prepararea schiurilor). O fi același care trebuia să o însoțească pe Dana Haralambie la Jocurile Olimpice de la PyeongChang?!

Cei doi „icari” menționați anterior au făcut deplasarea în Norvegia cu speranța (deșartă, am zice) de a prinde ultimul tren al calificării pentru rundele de Grand Prix de la Râșnov, asta din dorința de a avea și România reprezentanți la concursurile extrem de puternice de săptămâna viitoare de pe Valea Cărbunării.

Astăzi, la Oslo, Farkas Hunor și Andrei Feldorean au avut evoluții dezamăgitoare, clasându-se pe locurile 46 (75.6 p) și 48 (56.1 p), din 49 de concurenți, iar pentru mâine nu se întrevede nici un miracol.

Dacă s-a dorit ca vârfurile Eduard Török, Iulian Pâtea, chiar Sorin Mitrofan, crescute în perioada de avânt a colaborării cu OMV, să fie forțate să se retragă…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button