Sport

BRAȘOV. Steliana Popa, performanță de excepție în Cupa Mondială la parașutism – precizia aterizării. Sportiva legitimată la Aeroclubul Brașov a terminat pe poziția a doua a clasamentului general

  • aeroclubbrasov.jpg
 

Brașoveanca Steliana Popa, membră a Aeroclubului României, a avut parte de un an aproape perfect.

La începutul lunii august a reușit o performanță incredibilă, câștigând o etapă a Cupei Mondiale la parașutism – precizia aterizării, care a avut loc în Italia. Brașoveanca a reușit și o premieră pentru România, terminând sezonul Cupei Mondiale pe poziția a doua a clasamentului general. 

Din păcate, la Campionatele Europene din Bulgaria, reprezentanta noastră a greșit în semifinală și în final nu a prins un loc în top 10.

Steliana Popa a încheiat sezonul cu întrecerea internă, unde a devenit campioană națională pentru a patra oară consecutov. Totodată, echipa Aeroclubului Brașov, pentru care au concurat Steliana Popa, Alexandru Nicolau, Radu Ioniță, Cătălin Motonea și Gabriela Bălășcău (foto 2), a terminat pe prima poziție atât în Campionatul Național, în Cupa României și în Cupa „Memorial General Grigore Bastan”.

„A fost un sezon bun pentru mine, sunt mulțumită de ce am realizat, sper că următorul va fi și mai bun. Câștigarea etapei de Cupa Mondială din Italia a fost prima mea mare reușită. Și pentru România a fost o premieră, nu s-a mai realizat un asemenea rezultat la senioare. Îmi doream să fac o astfel de performanță, dar pot spune că a fost și o surpriză. Mă bucur că de la an la an rezultatele mele au fost din ce în ce mai bune. Poate, în sezonul viitor voi câștiga Cupa Mondială la general. Nu va fi ușor, e nevoie de constanță și de rezultate bune în fiecare etapă”, a declarat Steliana Popa. 

Articole asemănătoare

Despre experiența de la Campionatul European și despre obiectivele pentru sezonul viitor, mâine în Transilvania Expres.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button