Sport

BRAȘOV. „Stegarii”, vizitați de Romeo Pașcu înaintea antrenamentului. Jucătorii au primit asigurări că vor încasa salariile pe luna noiembrie

 

Obișnuiți să își primească drepturile salariale în primele zile din fiecare lună, jucătorii de la FC Brașov au avut parte de o surpriză neplăcută, după ce nu au încasat încă banii pe luna noiembrie.

După tot ce s-a întâmplat ieri, când Curtea de Apel a decis ca Top Expert să nu mai fie administrator judiciar, fotbaliștii lui Cornel Țălnar au fost vizitați înanintea antrenamentului de astăzi de Romeo Pașcu. Acesta le-a transmis să fie liniștiți, întrucât lucrurile vor continua la fel ca până acum. Pașcu le-a promis jucătorilor că pe 15 decembrie vor intra și salariile pe luna noiembrie, și că săptămâna viitoare vor încasa și diferențele din primele pentru victoriile obținute în prima parte a campionatului.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Reacția Top Expert după decizia de ieri a Curții de Apel. Ce se întâmplă cu FC Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare