Sport

BRAȘOV. „Stegarii”, umiliți de Pâncota; Unirea Tărlungeni, egalată în prelungiri de lidera UTA Bătrâna Doamnă

FC Brașov a terminat turul în afara pozițiilor de play-off, pe un rușinos loc 9

 

FC Brașov s-a umplut de penibil în ultima etapă a turului Ligii 2, Seria a 2-a, pierzând clar, 0-3, pe ternul modestei Șoimii Pâncota. Golurile gazdelor au fost marcate de Leucuța, Pârtea și Dragalina. În minutul 79, Perju a văzut cartonașul roșu. 

Astfel, FC Brașov a încheiat turul campionatului în afara locurilor de play-off, rușinos, pe poziția a noua, cu 19 p, la șapte lungimi în spatele formației de pe primul loc, UTA Bătrâna Doamnă.

„A fost cel mai slab meci al nostru din turul campionatului. În afară de primele 15 minute ale reprizei a doua, când am mai încercat ceva, nu am jucat nimic. Sunt foarte supărat, nu credeam că există echipă în această serie care să ne poată învinge cu 3-0. Este o rușine că am terminat turul pe poziția a noua. Acum, la cald nu pot spune dacă vom lua unele măsuri. Vom discuta mâine cu antrenorii și vom vedea ce vom face”, ne-a declarat președintele „stegarilor”, Vasile Dochița.
FC Brașov: Mutu – David (min. 53 Ene), Hlinca, Puţanu, Letan (min. 53 Perju) – Mareş, Moraru, Poverlovici, Olteanu – Rusu (min. 61 Buga), Matei.

Într-o altă partidă din ultima etapă a turului Ligii 2, Seria a 2-a, Unirea Tărlungeni a remizat pe teren propriu cu UTA Bătrâna Doamnă, 2-2. Formația lui Daniel Bona a condus cu 2-0 după golurile reușite de Minciună, în minutele 32 și 58, primul din lovitură de la 11 metri. Petre a redus din handicap în minutul 73, iar Bârlă a stabilit scorul final, în prelungiri, cu ajutorul potarului Muțiu. 

La confruntarea de la Tărlungeni au asistat antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic și directorul sportiv al Stelei, Mirel Rădoi. 

„Am pierdut două puncte în acest meci. Este incredibil cum nu putem să gestionăm momentele în care avem avantaj. Pozitiv este faptul că am avut patru juniori în teren și că începem să arătăm a echipă. Nu pot să le reproșez prea multe după acest meci. Am speranțe că vom ajunge în play-out. Trebuie să adunăm puncte în cele cinci etape din retur care se joacă în acest an, apoi, în iarnă va urma o reorganizare și vom fi din nou o echipă puternică”, a punctat antrenorul Daniel Bona.

La finalul primei părți a campionatului, Unirea Tărlungeni ocupă pozția a 13-a, penultima, una retrogradabilă la finalul sezonului regulat, cu 7 p, la trei lungimi în spatele celor de la FC Caransebeș.

Unirea Tărlungeni: Muțiu – Vlăsceanu, Burlacu, Șerban, Bucur – Popescu – Monea (min. 77 Vasiloi), Minciună, Petra (min. Păduraru), S. Marin – Chirciu (min. 90+4 Petrean).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button