Sport

BRAȘOV. „Stegarii” au remizat cu Performanța Ighiu – FOTO

  • fcbrasov1_231266.jpg
  • fcbrasov2_231264.jpg
 

Într-o partidă amicală disputată astăzi la Vulcan, FC Brașov a remizat, 1-1, cu Performanța Ighiu, grupare care ocupă poziția a opta în seria a patra a Ligii 3.

Golul „stegarilor” a fost marcat de Ichim, în minutul 31, Potopea stabilind scorul final chiar înainte de pauză.

FC Brașov, prima repriză: Fl. Iacob (min. 30 Căucă) – Băjan, Ichim, Șerban, Stan – Vagner, P. Iacob, I. Popa, Goge – Grigorie – Surdu.

FC Brașov, repriza a doua: Căucă (min. 60 Mutu) – Cristil, Petullo, Ciobanu (min. 67 Adams), Vl. Munteanu – Manole, Poverlovici, Tripșa, Răchișan – Taider – Sburlea.

Ușor accidentat, Sergiu Istrati a fost menajat și nu a evoluat în acest meci.

În această partidă, tehnicianul Cornel Țălnar a testat și trei jucători străini. Fundașii Adriano Petullo și Neil Barry Adams nu au convins și nu vor fi păstrați. În schimb, mijlocașul Ismael Sliti Taider, un algerian cu cetățenie franceză, va rămâne și va fi urmărit și în amicalul de sâmbătă, cu Unirea Slobozia.

În vârstă de 19 ani, Taider a mai jucat în România la Șoimii Pâncota. El a mai evoluat în Italia, la Parma Primavera și Latina Primavera.

„Un teren aproape impracticabil și o greșeală mare a lui Căucă la golul pe care l-am primit, așa s-ar sintetiza meciul. Până la urmă, a fost un antrenament O.K. Așteptăm verdictul CNSL în cazul Chipciu și, dacă acesta va fi unul favorabil, se vor schimba în bine lucrurile. Taider e singurul care a arătat ceva și îl vom mai ține să îl urmărim, ceilalți doi care au venit nu vor rămâne”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar, care a precizat că startul părții a doua a campionatului Ligii 2 va fi amânat: „Peste 8-9 zile terenurile vor fi la fel și nu se va putea juca fotbal. Nu poți lega două pase Eu sunt convins că se amână”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button