Sport

BRAȘOV. „Stegarii” au pierdut la Brăila și nu mai sunt pe loc direct promovabil. Juventus s-a distanțat la șase puncte

 

FC Brașov continuă să dezamăgească în meiciurile din deplasare din acest sezon al Ligii 2. Dacă pe teren propriu, „stegarii” au câștigat toate partidele disputate, în deplasare, din șapte confruntări, trupa lui Cornel Țălnar s-a impus în doar două, la Sf. Gheorghe și la Berceni. În rest, „galben-negrii” au pierdut puncte importante chiar și la codașele Tărlungeni și Timișoara.

De astăzi, FC Brașov nu mai este neînvinsă în Liga 2. Gruparea de la poalele Tâmpei a pierdut la Brăila, 0-1, cu Dacia Unirea și a ajuns pe poziția a treia a ierarhiei, la egalitate de puncte cu Foresta Suceava. Mai mult, „stegarii” sunt de acum la șase puncte în spatele liderei Juventus București, care a câștigat cu 2-0 la Balotești.

Singurul gol al partidei de la Brăila a fost marcat în minutul 53 de Neagu, care a profitat de lipsa marcajului la o centrare a lui Petean. Din minutul 77, gazdele au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Mucuță, dar ai noștri nu au reușit să egaleze. 

CITEȘTE ȘI: 

LIGA 2. INCREDIBIL. O echipă s-a prezentat fără antrenor și cu doar 10 jucători la meci


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button