Sport

BRAȘOV. „Stegarii” au pierdut amicalul cu ACS Berceni – Galerie FOTO

  • 2_190658.JPG
  • 3_190659.JPG
  • 4_190661.JPG
  • 5_190660.JPG
  • 6_190662.JPG
  • 7_190666.JPG
  • 8_190665.JPG
  • 9_190664.JPG
  • 10_190667.JPG
 

FC Brașov a pierdut în această seară ,1-3, partida amicală cu ACS Berceni, disputată pe Stadionul „Tineretului”. 

Fără Moraru, Mareș și Ianc, menajați, și cu toți jucătorii U19 intrați imediat după startul reprizei a doua, „stegarii” nu au arătat mare lucru în acest duel. Pădurețu a deschis scorul în minutul 7 după o minge primită cadou de la Olteanu. H. Popa a ratat prima ocazie a „galben-negrilor” reluând cu capul puțin pe lângă bară din centrarea lui Olteanu. S-a făcut 1-1 pe finalul primei reprize, când doi jucători de la Berceni s-au dat cap în cap la marginea careului, Ene i-a pasat lui Buga care a trimis în plasă. În partea a doua, ai noștri nu au mai reușit nimic important, în timp ce oaspeții au mai punctat de două ori. Mai întâi, Fâșie a reluat cu capul fără speranțe pentru Mutu după un corner. Scorul final a fost stabilit de Pătrașcu din penalty.

Antrenorii Cosmin Bodea și Mihai Stere au folosit formula: Căucă (min. 46 Mutu) – David, Lică, Hlinca (min. 46 Letan), Olteanu – H. Popa (min. 57 Monea), Vl. Munteanu, Codoban (min. 57 Panfile), Spătaru – Buga (min. 46 Rusu), Ene (min. 60 Kovacs).

Vlad Munteanu a părăsit terenul accidentat în minutul 67, în locul său reintrând Ene. După acest meci, Cosmin Bodea a renunțat la fundașul central Lică. În schimb, Ene va fi urmărit și în amicalul cu Rapid, programat joi.

„Puțanu va avduce un plus”

La finalul partidei, „secundul” Mihai Stere a comentat: „Nu am arătat la fel ca în precedentele două meciuri. Poate și-a spus cuvântul și valoarea adversarului. Până acum am întâlnit echipe din Liga 4 și Liga 3. E clar că suferim la omogenitate. Și ca lot avem probleme și asta s-a văzut. Noi am introdus încă din minutul 60 jucătorii sub 19 ani, pe când ei au făcut aceste schimbări în minutul 88. Asta este, mai avem mult de muncă, vom munci și vom duce pregătirea la capăt. Încă mai lucrăm din punct de vedere fizic, iar de săptămâna viitoare vom trece la pregătirea tactică și la așezarea în teren. Venirea lui Puțanu va aduce un mare plus. Este un jucător care a evoluat în Liga 1. Cu siguranță ne va ajuta. Mai avem nevoie și de alți jucători de valoare. Dacă și Lemnaru va ajunge la noi, va reprezenta un mare plus pe faza de atac”. 

FOTO: Radu Colțea

CITEȘTE ȘI: 

ÎNTĂRIRI. FC Brașov, în discuții cu doi jucători de top!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button