Sport

BRAȘOV. „Stegarii” au învins Reșița și au rămas la trei puncte de Juventus. Chindia a pierdut la Sf. Gheorghe

 

FC Brașov era obligată să își treacă în cont toate punctele din confruntarea de astăzi, de pe Stadionul „Tineretului”, cu Metalul Reșița, din etapa a 14-a a Ligii 2.

Codași în clasament, oaspeții s-au întărit în ultimul timp, aducând jucători cu nume și cu meciuri în Liga 1, precum Dănănae, Pădurețu sau Cristi Ionescu, fostul căpitan al „galben-negrilor”, care a fost primit cu aplauze de fanii din tribune.

Meciul a început cu o ocazie mare a reșițenilor. Pădurețu a centrat excelent de pe stânga, grecul Skraparas a reluat bine cu capul din opt metri, dar Fl. Iacob a scos din vinclu. Deși „stegarii” au dominat la capitolul posesie, mai aproape de gol a fost același Skraparas, care a trimis puțin pe lângă bară din centrul careului. P. Iacob a fost primul care a pus în pericol poarta oaspeților, șutul mijlocașului venit de la Viitorul fiind respins greu, de lângă bară de portarul Kololo. Cu cinci minute înainte de pauză, ai noștri au reușit să deschidă scorul. Vl. Munteanu a centrat, fundașul Stancu a greșit incredibil în careul mic, iar Manole a trimis în plasă. Soarta celor trei puncte s-a decis în startul părții a doua, când Sburlea a făcut 2-0 cu un șut din marginea careului de 16 metri. Istrati și Pădurețu au fost și ei aproape de gol, dar Kololo, respectiv Fl. Iacob au fost la post, iar FC Brașov s-a impus cu 2-0 și a luat cele trei puncte obligatorii din acest duel. 

În minutul 85, juniorul Ștefan Răchișan l-a înlocuit pe Ștefan Grigorie și a debutat în tricoul „galben-negru”. Puștiul născut în 1998 este un produs al centrului de copii și juniori de la FC Brașov.

Tot astăzi, CS Mioveni s-a impus la Clinceni, 4-1, iar Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Chindia Târgoviște, 2-1.

După etapa a 14-a, Juventus București rămâne pe prima poziție a clasamentului, cu 34 p, urmată de FC Brașov, 31 p, și de CS Mioveni, 28 p, ambele având un meci în plus disputat.

În etapa următoare, „stegarii” vor juca la Mioveni, luni, 7 noiembrie, de la ora 18.00, un meci extrem de important în lupta pentru promovare.

 CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIVETEXT. „Stegarii” și-au făcut treaba în meciul cu Metalul Reșița


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button