Sport

BRAȘOV. „Stegarii” au câștigat la Reșița

 

FC Brașov a obținut astăzi prima victorie în Seria a 2-a a Ligii 2. Formația antrenată de Adrian Szabo s-a impus în deplasare, la Reșița, cu 3-2 (3-0), și, cu 4 puncte ocupă în acest moment poziția a opta a ierarhiei, la trei lungimi de formațiile de pe primele două locuri, FCM Baia Mare și Gaz Metan Mediaș. 

„Stegarii” au făcut o primă repriză perfectă la Reșița, iar la vestiare au intrat cu un avantaj liniștitor, 3-0. Matei a deschis scorul în minutul 11, cu un șut de la 18 metri, iar Rusu a dublat avantajul brașovenilor nouă minute mai târziu. Matei l-a învins din nou pe Zimmerman în minutul 39 cu un șut din afara careului și meciul părea rezolvat. Totuși, ai noștri au trăit periculos în repriza a doua. Pușcaș a transformat două lovituri de la 11 metri, în minutele 47 și 78, dar reșitenii nu au mai avut puterea să egaleze.

În confruntarea de astăzi, tehnicianul Adrian Szabo a folosit formula: Căucă – Letan, Hlinca, Poverlovici (min. 80 Puțanu), Perju – Buga, Ianc, Vl. Munteanu, Codoban (min. 65 H. Popa) – Rusu, Matei (min. 58 Ene).

„Am făcut o primă repriză foarte bună. În partea a doua, băieții au intrat mai relaxați, dar și în aceste condiții am avut câteva ocazii. Gazdele au marcat din două lovituri de la 11 metri, în rest nu au fost probleme. O primă victorie în campionat, care ne ajută la moral. Cel mai important este că am luat cele trei puncte, dar trebuie să dublăm acest succes cu unul în fața Bihorului în etapa viitoare. Mă bucură evoluția din prima repriză a echipei, este o creștere evidentă față de primele două meciuri”, a declarat președintele „stegarilor”, Vasile Dochița.

Apoi, „principalul” Adrian Szabo a punctat: „Când marchezi trei goluri și tremuri pe final nu e plăcut. Putem spune că suntem mulțumiți că am obținut cele trei puncte, dar am tratat prea ușor fazele la care gazdele au înscris. Bine că am câștigat, avem o săptămână până la următorul meci și avem timp să lucrăm pentru a regla lucrurile”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button