Sport

BRAȘOV. Steagu’ vs. Steagu’. Lucian Petre: „Noi trebuie să fim profesioniști și să vorbim pe teren”

 

Derby-ul orgoliilor din Liga 4 brașoveană, ACS Steagul Roșu – AS „SR”, va avea loc mâine, de la ora 11.00, pe Stadionul „ICIM”. 30 de lei va costa un tichet la acest duel, casele de bilete urmând să se deschidă în jurul orei 9.00.

„Suntem pregătiți. Asta facem în fiecare zi de când a început campionatul, ne antrenăm pentru meciurile pe care le avem la final de săptămână. Cu siguranță sunt niște orgolii la mijloc, dar este un joc care aduce tot trei puncte, nimic în plus. Din punctul meu de vedere, este regretabil că, după decizia lor în ceea ce privește prețul biletelor, nu vor fi spectatori, iar fotbalul este pentru oamenii care vin la meciuri. Este decizia lor, nu vreau să o comentez, sunt liberi să facă ce doresc la partidele pe care le organizează. Le-am spus băieților că nu au nici un fel de presiune. Trebuie doar să pună în aplicare pe teren ceea ce am lucrat la antrenamente. Normal, ca la fiecare partidă, tratăm adversarul cu mare atenție, dar important este ce facem noi. Trebuie să fim profesioniști și să vorbim pe teren. Îmi doresc o victorie, care să vină pe fondul unei evoluții bune a echipei noastre”, a declarat antrenorul grupării suporterilor „stegari”, Lucian Petre.

De partea cealaltă, tehnicianul gazdelor, Adrian Hârlab, a comentat: „Pentru mine, este un joc obișnuit de campionat. Întâlnim echipa de pe prima poziție a clasamentului și sunt convins că va fi un spectacol. Noi am început mai greu, dar ne-am revenit pe parcurs. Cred că vom fi la potențial maxim doar în retur. Va câștiga cine va fi mai bun pe teren, tot ce îmi doresc este să avem un meci frumos”.

Confruntarea de pe Stadionul „ICIM” va fi arbitrată de Ciprian Mardan, ajutat de asistenții Bogdan Dragoș (ambii din Făgăraș) și Lucian Țuțu (Brașov). Observator din partea AJF va fi Lucian Măiereanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare