Sport

BRAȘOV. „Steagu” renaște!!! Noua echipă a Brașovului e aproape gata!!!

 

FC Brașov a jucat sâmbătă ultimul meci din istoria clubului înființat în 1936. Într-o partidă fără miză, „stegarii” au cedat la Afumați, 1-2, iar de acum se așteaptă intrarea în faliment a societății, care va veni, totuși, abia în septembrie, după vacanța judecătorească.

Până atunci, în această vară se dorește înființarea unei noi echipe, care să pornească de jos, din Liga 3, dacă va accepta FRF, sau Liga 4. Se pare că, până la urmă, gruparea va funcționa pe o societate deja existentă, numele echipei urmând să fie Steagul Roșu Brașov. Respectiva formație a activat în sezonul trecut în Liga 4, dar acum s-ar putea ca noua echipă a orașului să fie înscrisă într-un eșalon superior. Pe modelul cluburilor de afară, preluat și în România, fanii vor avea un rol important, urmând să contribuie la buget și, totodată, să se implice în luarea deciziilor.

„Săptămâna aceasta vom avea mai multe runde de discuții cu Vasile Dochița și cu cei din Liga Suporterilor Stegari. Trebuie să ne punem de acord, să vedem exact ce rol va avea fiecare în noua societate. Să vedem exact pe ce buget ne vom baza. I-am rugat pe fani să se pună de acord, să spună cum vor să se implice. Nu știu încă în ce ligă vom evolua. Dacă vom avea bugetul necesar, vom face cerere pentru Liga 3. Apoi, în cazul în care se va întâmpla ceea ce ne dorim cu toții și această echipă va exista, ne dorim să facem un centru de copii și juniori foarte puternic. Vrem să aducem lângă noi toate echipele private care își doresc acest lucru. Steagul Roșu Brașov va fi numele echipei de seniori. Propunerea mea a fost ca Adrian Chiric să rămână președintele clubului. Apoi, 100%, Vasile Dochița va avea o funcție de conducere. În fine, la fel cum se întâmplă și afară, suporterii să își aleagă un reprezentant care va fi prezent la toatre întâlnirile conducerii și va avea drept de decizie. Ne dorim un tehnician brașovean tânăr pentru formația de seniori. Ar putea să fie Laszlo Balint, vom vedea, mai întâi să ne punem la punct. Cu siguranță, vom face totul pentru a juca pe «Tineretului». După ce se va declara falimentul actualei FC Brașov, ne vom înscre la licitație pentru a prelua palmaresul. Cred că în maximum două săptămâni vom fi gata”, ne-a declarat Eduard Gherghe, actualul vicepreședinte al clubului Steagul Roșu Brașov.

FOTO: steagunumoare.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button