Sport

BRAȘOV. Stadionul de 5 stele din Bartolomeu și… PROMISIUNILE de acum un deceniu

 

Imaginea de mai sus a devenit virală în mediul online brașovean, în special pe grupurile cu tematică sportivă, asta că tot a început campania electorală, iar primarul George Scripcaru scoate la înaintare noi proiecte magnifice.

În afară de minunata Sală Polivalentă, construcție a cărei finanțare a trecut, mai nou, în sarcina CNI – după cum anunța cu pompă premierul Ludovic Orban, George Scripcaru a readus, iar, în atenția opiniei publice intenția de a ridica pe locul unde acum își desfășoară activitatea CSS Brașovia (unitate aflată sub tutela Inspectoratului Școlar Județean și a Ministerului Educației) un stadion… măreț.

De fapt, așa cum ni s-a prezentat acum mai bine de un deceniu, fascinant, „Brașov Arena”, de 5 stele, la standarde UEFA și cu costuri de 30 de milioane de euro, trebuia să fie inaugurată în 2010 și, dacă România ar fi primit organizarea Euro 2012 (competiție desfășurată în Polonia și Ucraina), acolo ar fi avut loc unele meciuri de la amintitul turneu final. Așa, am rămas în memorie cu niște schițe în care impunătorul stadion era flancat, estetic – de altfel, de niște palmieri semeți, semn că s-a ținut cont și de efectele încălzirii globale.

„Este bine să ne mai împrospătăm memoria”, după cum a subliniat Ciprian Jurubescu, noul manager general al SR Brașov, gruparea suporterilor „stegari” care actiivează în Liga 3 fotbalistică.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare