Sport

BRAŞOV. Sportivii de la Steaua (Centrul de iarnă de la Predeal) intră în competiţii!!!

 

Pe contul său de Facebook, Mădălin Hâncu – comandantul Centrului de sporturi de iarnă de la Predeal aparţinând de CSA Steaua – a anunţat că din această săptămână cei mai valoroşi sportivi ai săi intră în „febra” competiţiilor internaţionale, etape de Cupă Mondială şi de Cupa Europei, etc.

Primii care fi „în focuri” sunt sănierii, în frunte cu Raluca Strămăturaru – cea care în acest an, la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, din Coreea de Sud, a făcut o figură excelentă.

Detalii, aici: PYEONGCHANG 2018. REZULTAT IMENS pentru SANIA ROMÂNEASCĂ! Raluca Strămăturaru, A ȘAPTEA la Jocurile Olimpice!!!

PYEONGCHANG 2018. Reacții după acest loc 7 pentru România la J.O. Ce au spus Raluca Strămăturaru, Mihai Covaliu și Octavian Morariu… „Este un rezultat istoric”!

BRAȘOV – PREDEAL. Raluca Strămăturaru, LOCUL 7 la J.O., este caporal în Armata Română!!!

Urmează biatloniştii, săptămâna viitoare, avându-l drept lider pe Cornel Puchianu, după care le va veni rândul schiorilor alpini şi celor de la schi alpinism.

„Sunt cu sufletul alături de fiecare dintre voi și vă doresc mult succes! Știți că îmi place numărul 1, îmi place să câștigați, să aduceți bucurie familiilor voastre și prietenilor voștri, dar știți că sunt un om realist și cunosc valoarea mondială a sporturilor de iarnă. Cunosc investițiile imense făcute de țările cu tradiție la nivelul resurselor umane, materiale, financiare și informaționale. Știu că marile echipe au implementată conducerea managerială și au adus știința la nivelul antrenamentului sportiv. Echipa multidisciplinară a făcut ca sportul să fie știința care se află la congruența celorlalte domenii: medicina, fiziologia, biochimia, psihologia, pedagogia, sociologia, etc. Suntem un club mare și trebuie să avem încredere, ambiție și dorință, de a arăta lumii întregi (acum în anul centenarului), că românii sunt un popor ambițios și luptător, indiferent unde ne-am afla”, a punctat, cu realism, Mădălin Hâncu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare