Sport

BRAȘOV. Spectacol la Meciul Stelelor de Crăciun. Nici loviturile de la 7 metri nu au putut face departajarea

  • screenshot-1_59.jpg
 

Cea de-a 5-a ediție a evenimentului caritabil Meciul Stelelor de Crăciun a adus pe parchetul Sălii Sporturilor „D. P. Colibași” nume importante din fotbalul brașovean, dar și reprezentanți din alte sporturi sau politicieni. Astfel, în echipa Vedetele Brașovului s-au regăsit Romeo Surdu, Ionel Ganea, Mihai Stere, Adrian Veștea, Rareș Dumitrescu, Roberto Gliga, Dan Gârtofan, Nicu Dascălu, Adrian Pânzaru, Radu Burciu, Octavian Ciovică, Adrian Coco Tinca, Rareș Burnete, Daniel Stinghe, Dan Ghiță și Marius Buliga.

De la eveniment nu a lipsit ACS SR Municipal Brașov, echipa suporterilor „stegari”, care a și transmis totul pe canalul de Youtube.

A treia participantă a fost Colțea 1920 Brașov, organizatoarea show-ului.

După cele trei meciuri nu a fost stabilită învingătoarea. SR Brașov a învins Vedetele Brașovului, 2-0, apoi a pierdut cu Colțea 1920 Brașov, 0-1. În ultimul duel, Vedetele Brașovului – Colțea 1920, scorul a fost 4-3.

S-a trecut la loviturile de la 7 metri, unde au fost trei scoruri identice, fiecare echipă având câte o victorie. SR Brașov – Vedetele Brașovului 2-1, SR Brașov – Colțea 1920 Brașov 1-2, Vedetele Brașovului – Colțea 1920 Brașov 2-1.

Câștigători au fost însă copiii defavorizați la care vor ajunge produsele oferite de oamenii care au asistat la eveniment, biletul de intrare fiind reprezentat de o donație în alimente neperisabile și/sau rechizite școlare și/sau îmbrăcăminte de copii.

FOTO: captură steagutv


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button