Sport

BRAȘOV. Sorți favorabili pentru Olimpia CSU. Culoar excelent spre finala Cupei României la baschet feminin

 

La sediul Federației Române de Baschet a avut loc în urmă cu câteva minute tragerea la sorți a tabloului turneului Final 8 al Cupei României la baschet feminin. Competiția va avea loc în cea de-a doua săptămână a lunii februarie, la Sf. Gheorghe. După finala Cupei României va avea loc All Star Game-ul.

Olimpia CSU Brașov a avut parte de o tragere la sorți excelentă. Gruparea de la poalele Tâmpei se va duela în sferturile de finală, pe 9 februarie, cu Phoenix Galați, echipă pe care a învins-o în mod constant în ultimii doi ani, indiferet de competiția în care s-au jucat meciurile. Apoi, dacă se vor impune, brașovencele se vor confrunta în semifinale cu învingătoarea disputei CSBT Alexandria – Sirius Tg. Mureș.

Cealaltă parte de tablou este una infernală, confruntările din sferturi fiind Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Cluj și CSM Târgoviște – CSM Satu Mare.

„Sf. Gheorghe a fost singura echipă care a licitat pentru organizarea turneului Final 8 al Cupei României și a All Star Game. Cupa României este o competiție specială, fiecare participantă are șansa ei la câștigarea trofeului. Trebuie să fim realiști și să spunem că avem parte de un culoar favorabil. Sorții au fost de partea noastă. Partea cealaltă de tablou este una mult mai grea. Totuși, chiar dacă am avut această șansă, meciurile nu sunt câștigate dinainte. Trebuie să jucăm la cel mai înalt nivel. Trebuie să luăm meciurile pas cu pas. Cea mai importantă este confruntarea cu Galațiul”, ne-a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare