Sport

BRAŞOV. Sorina Târcă A ALES… Unde va evolua din sezonul următor?!

 

Corona Braşov a ratat nepermis promovarea în Liga Naţională de handbal feminin şi va rămâne să evolueze în Divizia A. Rămâne de văzut care va fi lotul pe care se va baza antrenorul Alin Bondar, momentan fiind linişte din acest punct de vedere la gruparea susținută din banii Primăriei.

În condiţiile în care ar fi promovat, Corona ar fi putut rămâne în cărţi în ceea ce o priveşte pe Sorina Târcă, una dintre cele mai valoroase handbaliste ale actualei generaţii, recent rechemată şi la echipa naţională de selecţionerul Adrian Vasile.

Deşi mai are un an de contract, Sorina Târcă nu poate rămâne la o formaţie de eşalon secund şi, din informaţiile noastre, ea a decis să meargă la Rapid Bucureşti, una dintre grupările care s-au întărit considerabil şi care va lupta pentru un loc în cupele europene. Rămâne, însă, de văzut cum se va face rezilierea contractului…

La Rapid, Sorina Târcă va fi antrenată de Carlos Viver, unul dintre cei mai valoroşi tehnicieni din Liga Naţională, care pregăteşte în paralel şi Naţionala Spaniei.

La gruparea bucureşteană, Târcă se va reîntâlni cu fostele colege de la Corona, Denisa Dedu şi Eliza Buceschi. Totodată, Rapid Bucureşti a luat-o şi pe Gabriela Perianu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button