Sport

BRAȘOV. Sorin Strătilă, între AS „SR” și Râșnov. Diferență între cerere și ofertă

 

Sorin Strătilă s-a întors acasă, la Brașov, și este decis să își continue cariera în județ.

„Nu mai vreau să plec, îmi doresc să joc acasă. AS «SR» este prima opțiune pentru mine. Le-am transmis oficialilor pretențiile mele, nu e o diferență mare între ce am cerut și ce au oferit ei, vom vedea. În două zile voi avea un răspuns. Dacă nu, probabil voi merge la Râșnov”, ne-a precizat Sorin Strătilă.

Din informațiile noastre, Strătilă nu a negociat, momentan, cu omul care ia deciziile la AS „SR”, Vasile Dochița, însă se pare că diferența dintre ceea ce poate oferi gruparea brașoveană în acest moment și ceea ce solicită jucătorul este destul de mare pentru acest nivel. Totodată, suma oferită de AS „SR” este pentru un contract mai lung, care să se întindă și în sezonul viitor, în Liga 3, cu prime de obiectiv.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în zilele următoare.

Totodată, conform unor surse, la Olimpic Cetate Râșnov sunt unele probleme, urmând ca jucătorii să aibă parte de o reducere a salariilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button