Sport

BRAȘOV. Situație dramatică la CS Țara Bârsei. Clubul patronat de Consiliul Județean, din care face parte și echipa de baschet feminin Olimpia CSU, ar putea dispărea

 

CS Țara Bârsei Brașov, clubul patronat de Consiliul Județean, ar putea dispărea în perioada următoare. Gruparea care dă campioni naționali la lupte și din care face parte și echipa de baschet feminin Olimpia CSU Brașov este în pragul colapsului. Deși oficialii clubului susțin că au făcut toate demersurile solicitate de Consiliul Județean, nu au primit banii din bugetul pe acest an.

Marian Geman, directorul executiv al CS Țara Bârsei, dar și componenții Comitetului Director sunt deciși să demisioneze mâine, dacă situația nu va fi reglată.

„Nu este nimic nou. Am ajuns și eu la capătul puterilor, de patru luni acest club trăiește prin promisiunile pe care le-am făcut eu. Toți cei care lucrăm aici suntem voluntari de patru luni. Dacă nu se rezolvă nimic până mâine și nu primim un răspuns concret în legătură cu activitatea acestui club, îmi voi prezenta demisia. Vreau să știu dacă mai funcționăm sau nu. Dacă eu și cei din Comitetul Director demisionăm, practic acest club se va bloca, pentru că nu va avea bani până la numirea unor înlocuitori, care, din cauza birocrației, va dura destul de mult. Noi am făcut tot ce a cerut Consiliul Județean, dar se pare că hârtiile sunt blocate la Serviciul de Coordonare, condus de domnul Secuiu. Sunt două hârti. Prima este cea prin care am demonstrat că am realizat toate cerințele C.J. de modificare a statutului pentru ca să poată fi plătită cotizația. Apoi, am făcut o altă adresă în care am solicitat deblocarea unei părți din cotizație pentru plata datoriilor. Din câte am auzit, astăzi s-au făcut unele demersuri, rămâne de văzut ce se va întâmpla”, ne-a declarat Marian Geman. 

În replică, Mariana Câju, vicepreședintele CJ, cu atribuții de ordonator de credite, a comentat: „Am dat dispoziție să se facă ordinele de plată. Mi-am asumat răspunderea pentru acest lucru”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button