Sport

BRAȘOV. Situația LA ZI a stadioanelor: Carpați, ICIM, Tineretului, noul Municipal…

 

Brașovul nu (prea) mai are stadioane cu care să se mândrească, cele existente, construite în comunism, având nevoie urgentă de modernizare. În plus, sunt probleme din punct de vedere juridic la unele arene, urme ale jongleriilor trecutului. În schimb, așa cum am prezentat recent, Sf. Gheorghe ne-a luat-o cu mult înainte la acest capitol – este drept, cu bani de la Guvernul Ungariei – DIFERENȚE. La Sf. Gheorghe se vinde și numele noului stadion! La Brașov…

Primarul Allen Coliban a trecut, astăzi, în revistă lucrările de infrastructură sportivă care sunt prevăzute pentru acest an, suporterii așteptând de mult timp vești (bune) în acest sens: „Avem în derulare proiectul de la Stadionul Carpați, care este o bază mai amplă. Suntem în faza de obținere a ultimelor avize, hârtii, astfel încât să putem începe lucrările în această vară. Estimăm că în următoarele două luni vor fi demarate lucrările acolo, cu termen de execuție de 15 luni. Pe de altă parte, există mai multe proiecte și elemente de infrastructură sportivă pe care încercăm să le rezolvăm din punct de vedere juridic, pentru a putea să demarăm investițiile. Mă refer aici la tot ce înseamnă Stadionul ICIM, cu acel schelet de sală rămas în paragină de atâția ani de zile, mă refer la tot ceea ce înseamnă infrastructura din jurul Stadionului Tineretului, dar și faptul că avem bugetat pentru anul acesta studiul de fezabilitate pentru viitorul Stadion Municipal. În zona infrastructurii sportive, mai avem sălile de sport. Avem, de pildă, o sală, o investiție amplă, la Școala 2, care va putea fi folosită și pentru gimnastică. Toate acestea sunt bugetate și sunt în proiectele pentru anul în curs”.

Acum, rămâne de văzut dacă și când va apărea noul FC Brașov la „încălzire” (în Liga 2, cu cesiunea locului ocupat de Corona?!).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button