Sport

BRAȘOV. Simte energia unui nou maraton la Grand Fitness!!!

  • fitness1.jpg
  • fitness4.jpg
 

Vara aceasta scuzele intră la apă. Ia-ți gașca sâmbătă, pe 19 august, și vino la Grand Fitness, ȋncepând cu ora 10.00, să simți energia unui nou maraton: barre fitness.

Instructori coordonatori sunt: Nona Trif – instructor barre, antrenor personal și specialist în nutriție genetică – și Adriana Tempea – instructor barre și fiziokinetoterapeut. 

DJ Sihe – pasionat de muzică electro, house progresive și dance – își aduce energia în cadrul maratonului și promite o super atmosferă cu multă muzică live.

Îţi propunem varianta ideală de antrenament de week-end: maraton barre fitness. Este despre tonifiere, pulsaţii, energie cât cuprinde, zâmbete multe și voie bună alături de oameni iubitori de mișcare

Ce este barre fitness?

Barre este cel mai ȋn trend stil de antrenament ce combină elemente de pilates, balet condiţionat și cardio ȋntr-o clasă foarte eficientă. Este un antrenament intens și complet prin care vei obţine picioare frumoase, redefinite, ridică fesierii, aplatizează abdomenul și sculptează braţele.

Exerciţiile de barre se bazează pe rezistenţa opusă de greutatea propriului corp, pe izometrie, iar mișcările efectuate ȋntăres continuu stabilitatea și echilibrul corporal, astfel că rezultatul este un organism realiniat, reechilibrat și care funcţionează mai bine. 

Cu eleganţă și pasiune, clasele de barre surprind prin mai multă energie pozitivă și un antrenament orientat către susţinerea și propulsarea nivelului de fitness ȋntr-o reflexie sănătoasăși suplă.

Care sunt beneficiile antrenamentului barre fitness?

Este un antrenament total, complet. 

Crește flexibilitatea, densitatea musculară și ȋmbunătăţeste postura.

Sculptează și definește musculatura. 

Adaptabil pentru toate vârstele și abilităţile.

Calorii/clasă: 250-600.

Evenimentul va avea loc în Sala Studio de la Grand Fitnees, în aer liber. Accesul se face pe baza unui abonament valabil sau achitării unei intrări, de 20 de lei. Pentru participare, este necesar să vă ȋnscrieţi la tel: 0756/161500 sau 0268/545868

Bucură-te de vară în formă maximă! JOIN US!

Regulile noastre, rezultatele tale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button