Sport

BRAȘOV ȘI… Uite Polivalenta, NU E Polivalenta!

  • oradea1.jpg
 

La Brașov, noua Sală Polivalentă mult promisă de șefii din Primărie e, încă, la stadiul de proiect, costurile calculate pentru ridicarea complexului din Bartolomeu fiind extrem de ridicate – vezi: BRAȘOV. Prețul Sălii Polivalente?! Aproape cât a costat Polivalenta și stadionul ultramodern din Cluj! Cine a constatat?!…

La Oradea, în schimb, noua Sală Polivalentă este ridicată, deja, în proporție de 25% (foto 2), așa cum a informat http://oradeapress.ro. Asta în condițiile în care proiectul Polivalentei din Brașov și al celui din Oradea au „plecat” la drum cam în același timp.

Este drept, Sala Polivalentă din Oradea (foto 1 – proiect), finanțată în mare parte de CNI – spre deosebire de Brașov…, nu este așa de mare ca aceea ce va fi ridicată pe locul fostului Stadion Municipal din Bartolomeu, însă este cochetă, are 5.000 de locuri (se poate ajunge, prin extindere, în funcție de cerere, la 7.200 de locuri) și, așa cum a prezentat sursa citată, „va putea găzdui diverse competiții interne (handbal, baschet, volei), dar și evenimente internaționale, congrese, concerte, expoziţii, târguri… Valoarea lucrărilor la construcția efectivă a Sălii Polivalente este, conform contractului, de puțin peste 96,4 milioane de lei, 20,5 milioane euro”.

Și, atenție!, conform CNI, obiectivul va fi finalizat la finele acestui an.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button