Sport

BRAȘOV. Și STEAGU’ ar trebui să fluture la Primărie!!! Invitație la meciul de diseară cu FCSB… / LIVETEXT pe www.mytex.ro!!!

 

Injectați cu adrenalina rezultatelor formidabile ale reprezentativei U21 a României, calificată în semifinalele Euro 2019 și implicit prezentă la Olimpiada găzduită la Tokyo anul viitor, fanii brașoveni vor fi prezenți în număr mare diseară, pe Stadionul „Tineretului”, unde ACS SR (Municipal) întâlnește FCSB-ul într-un amical ce se dorește a fi, fascinant, o sărbătoare a spiritului „stegar”.

La lumina reflectoarelor, suntem convinși că puștii brașoveni, dornici de afirmare, vor da o replică dârză vicecampioanei, într-o partidă arbitrată de Marian Barbu, făgărășeanul care i-a „fluierat” pe noii „galben-negri” la primul lor meci oficial, în Liga 4, cu Aripile Brașov.

De atunci s-a tot promis că autoritățile locale își vor îndrepta fața către această echipă, însă vorbele vrăjite (era să scriu prăjite) au rămas agățate în noianul de proiecte ce sunt aruncate cu o ritmicitate sacadată înspre mass-media (ba cu Spitalul Regional, ba cu Sala Polivalentă, ba cu podul peste Gară, ba cu o nouă șosea spre Poiana Brașov, etc.), toate aflate – bineînțeles – în faza studiului de fezabilitate, SF.

Brașovul și brașovenii au imperativă nevoie de fotbal (un fenomen social până la urmă), care – incontestabil – rămâne sportul nr. 1 la poalele Tâmpei din punct de vedere al popularității, peste handbal, hochei, polo și ce o mai fi, în ciuda dorinței unora de a-l sugruma.

Poate că ar fi bine ca toți cei cu putere decizională din Primărie să lase frustrările și orgoliile deoparte, să-și ia inima-n dinți și să vină la ora 20.30 la meci, în tribune, pentru a vedea și simți cu adevărat ce înseamnă STEAGU’ pentru Brașov, nu coro(a)na fotbalistică de rezervă pregătită pentru a fi aruncată, de complezență, prin județ II.

Dacă și la Clinceni s-a putut…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare