Sport

BRAȘOV. Și PSD e pro-Corona! Dorința primarului Coliban, GREU de pus în practică!

 
Soarta secției de fotbal seniori de la CSM Corona pare a fi decisă de PSD. Primarul Allen Coliban (USR) a propus desființarea acesteia în cadrul ședinței Consiliului Local de astăzi – argumentând AICI: BRAȘOV. Primarul Coliban – DECIS SĂ DESFIINȚEZE IMEDIAT secția de fotbal seniori de la Corona! Ce se va întâmpla în ședința CL de azi?!…, în timp ce liberalii brașoveni, prin vocea viceprimarului Sebastian Rusu, au anunțat că susțin gruparea „galben-albastră”, lider în Liga 3 – Seria a 5-a – „New” FC BRAȘOV poate fi… Corona, în viziunea PNL! Ce a spus viceprimarul Sebastian Rusu?!…
 
Înaintea ședinței care va începe la ora 12.00, Lucian Patrascu, liderul grupului PSD din Consiliul Local, și-a expus punctul de vedere pe marginea acestei chestiuni de mare interes pentru fotbalul brașovean: 
 
„Atunci când ni se va cere votul cu privire la soarta echipei de fotbal Corona Brasov, categoric ne vom opune desființării acesteia, decizia propusă astăzi fiind una total greșită. De ce se dorește desființarea acestei echipe, în sistem de urgență, chiar astăzi, când începe campionatul și deja sunt programate meciuri?
Ba mai mult, prin faptul că s-a ales acest moment, când echipa performează într-un campionat, când aceștia s-au antrenat și pregătit pentru competiție, denotă lipsa de respect și empatie față de jucători și antrenori.
 
Sper că domnul primar s-a gândit și la consecințele de ordin juridic ale acestei propuneri. Prin această măsură li se îngrădește dreptul la muncă jucătorilor și antrenorilor, aceștia neputând să se mai transfere la alte echipe, perioada de transfer fiind deja încheiată. Cine va plăti despăgubiri sau salarii sau penalități, având în vedere că aceștia au contracte în desfășurare? Cine va plăti eventualele sancțiuni din partea Federației Române de Fotbal? Să nu uităm nici de partea financiară, care nu este deloc de neglijat, investiții care s-au făcut an de an pentru susținerea acestei echipe. O echipă care a avut performanțe. Așadar, nu vom susține desființarea echipei de fotbal Corona Brașov și nici un fel de astfel de inițiative menite să descurajeze brașovenii și pe cei care își doresc să facă performanță în sport!
 
Știm bine că acest mod al ședințelor de îndată este ca un pumn în gură, fără a mai putea avea discuții sau timp de gândire. De ce nu a pus subiectul desființării echipei de fotbal în dezbatere publică sau ca proiect de hotărâre într-una din ședințele ordinare, din lunile anterioare – decembrie, ianuarie, februarie, atunci când am fi avut timp să ascultăm mai multe puncte de vedere? Domnul primar trebuie să își schimbe acest mod de lucru și îl anunț că nu vom mai fi de acord cu acest sistem de urgență, acolo unde ar putea fi timp suficient de dezbatere”.
 
Așadar, la vot, PNL și PSD pot da, astăzi, o primă lovitură USR-ului la Brașov.
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button