Sport

BRAȘOV. Se reaprinde Flacăra? ACS „SR” nu mai are voie să greșească. „Suntem pregătiți, avem nevoie de cele trei puncte și vom face tot ce putem să le obținem”

 

ACS „SR” Municipal Brașov are parte de un meci complicat în etapa a șasea a Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a. Mâine, de la ora 17.00, pe „Tineretului” vine Flacăra Horezu, una dintre cele patru grupări care nu au pierdut până acum în campionat. Rivala de mâine a brașovenilor ocupă poziția a patra a clasamentului, cu 11 p, la egalitate cu Turris Oltul Turnu Măgurele, Astra 2 Giurgiu și Unirea Bascov.

Formația antrenată de Florin Stângă nu trece prin cea mai fericită perioadă. Chiar dacă în clasament este la doar două puncte de lider, problemele financiare și incertitudinea care planează asupra viitorului clubului au tensionat atmosfera.

„Întâlnim o echipă care nu a pierdut până acum, care are în componență jucători valoroși, care au cochetat cu Liga 1. E o formație care nu are probleme, care nu are presiune și care vrea să obțină cât mai mult de la fiecare meci. Noi suntem într-o perioadă dificilă. Îmi este greu să îi capacitez pe băieți să se gândească doar la fotbal. Dar eu am încredere în băieți, au arătat că au caracter și sunt convins că vom face un meci mare. Am avut o evoluție excelentă la Alexandria și vrem să continuăm pe acest drum”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

„Este un meci dificil. L-am pregătit toată săptămâna și ne dorim să îl câștigăm. Este un joc important pentru noi; sunt convins că vom trece peste probleme și vom lua cele trei puncte, cu ajutorul lui Dumnezeu și al suporterilor”, a menționat Ștefan Răchișan.

„Întâlnim o echipă arțăgoasă, care pune probleme. Dar noi suntem pregătiți, avem nevoie de cele trei puncte și vom face tot ce putem să le obținem”, a punctat Adrian Voicu.

Runda a șasea a Ligii 3, Seria a 3-a, debutează astăzi cu partidele FC Pucioasa – Sporting Roşiori, Hermannstadt 2 – CS „U” Craiova 2, Viitorul Domnești – ACSO Filiași, Flacăra Moreni – Unirea Bascov, Atletic Bradu – Astra 2 Giurgiu. Sâmbătă, tot de la ora 17.00, se joacă derby-ul FC „U” Craiova 1948 – CSM Alexandria, iar duminică este programat meciul FC Voluntari 2 – Turris Oltul Turnu Măgurele.

CITEȘTE ȘI: 

Când ACS „SR” BRAŞOV agonizează, cea mai hulită echipă din Seria a 3-a a Ligii 3 e pe val!!! La Tr. Măgurele sunt bani… 

BRAȘOV. Situație critică la ACS „SR”. Mulţi jucători își caută de lucru pentru a-și putea întreține familiile! Florin Stângă – declaraţie incendiară!

BRAŞOV. Ultima speranţă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button