Sport

BRAȘOV. Se decide promovarea în Liga 2. Ilie Luca: „Ținând cont de norocul pe care l-am avut până acum, poate va ieși bine”

 

Echipa care va promova în eșalonul secund din Seria 1 a Ligii 3 la fotbal se va decide mâine, în ultima etapă a campionatului.

Trei echipe se „bat” pentru prima poziție, singura care depinde doar de ea fiind lidera AFK Miercurea Ciuc (63 p). Harghitenii se duelează pe teren propriu cu ocupanta poziției a treia, Știința Miroslava (61 p), în timp ce gruparea de pe locul secund, AFC Hărman (62 p), va juca pe teren propriu cu CSM Pașcani. Pentru a ajunge în Liga 2, echipa de lângă Brașov are nevoie de un succes, dar și de un rezultat pozitiv al celor de la Miroslava la Miercurea Ciuc.

„Nu depindem de noi, suntem la mâna adversarilor. Cunoscându-i pe cei de la Știința Miroslava, pe antrenorul lor, Cristian Ungureanu, pe care l-am avut jucător pe vremea când activam la Forex, sunt convins că își vor apăra corect șansele. Ținând cont de norocul pe care l-am avut până acum, poate va ieși bine. O promovare a noastră în Liga 2 ar însemna istorie. Nimeni nu a visat că se va putea întâmpla acest lucru când echipa a ajuns în Liga 3”, ne-a declarat secretarul general al formației AFC Hărman, Ilie Luca.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button