Sport

BRAŞOV. Scor de tenis în amicalul „stegarilor” cu Înfrăţirea Hărman

 

FC Braşov a câştigat astăzi amicalul cu Înfrăţirea Hărman, care a avut loc pe terenul sintetic de la Baza „ICIM”.

„Stegarii” s-au impus cu 6-3, golurile lor fiind marcate de Avram, Rusu 2, Coman, H. Popa, Alupoaie. Pentru Înfrăţirea Hărman au înscris Boţia, Plumb şi Ohara.

În prima repriză, antrenorul Mihai Stere a folosit formula: Mutu – Vagner, Istrofor, Idor, Săftescu – Avram, Pană, Codoban, Coman – Andor, Rusu.

În partea a doua, au jucat: Căucă (Tănase) – Vagner, Istrofor, Rusu, Negotei – Cerlincă, Alupoaie, V. Munteanu, H. Popa – Ene, Matei. 

Buga a fost menajat, iar Livan şi Poverlovici sunt încă în recuperare.

„Sunt mulţumit de cum arătăm pe faza ofensivă, dar s-a văzut clar că avem nevoie de fundaşi centrali. Am luat trei goluri de la Hărman. Varianta Daniel Lung a căzut, dar suntem în discuţii cu alţi doi fundaşi centrali. Alin Dudea, de la Dinamo, poate ajunge la Braşov doar pe 18 februarie, fiind plecat în aceste zile cu lotul naţional Under 19. Este destul de târziu, dar fiind şi un jucător sub 19 ani este o soluţie pentru noi”, a declarat antrenorul Mihai Stere.

Cei doi fundaşi centrali pe care „stegarii” îi aşteaptă sunt croaţii Leko şi Novakovic. 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button