Sport

BRAȘOV. Scor de maidan în meciul 4 al finalei LNH. Umilință pentru hocheiștii legitimați la Corona

 

Sport Club Miercurea Ciuc s-a apropiat la o victorie de câștigarea titlului în Liga Națională la hochei pe gheață.

În meciul 4 al finalei cu Corona Brașov, harghitenii au predat o lecție de hochei chiar la Patinoarul „Olimpic” și s-au impus la scor de maidan, 10-1. Din păcate, fanii ciucani nu au putut celebra succesul fără să urle „Ria Ria Hungaria”

Meciul nu a avut istoric, iar scorul spune totul. Din păcate, e greu să câștigi o finală când apărarea și poatra funcționează în doar o partidă din primele patru. După ce au luat 15 goluri în cele două confruntări din Harghita, acum „lupii” au mai încasat o umilință, 10 goluri primite chiar în fața propriilor fani. Ai noștri au fost luați tare încă din start și după doar trei minute și 44 de secunde era deja 2-0 pentru oaspeți, goluri Schastlivy și Valchar, ambele cu largul condurs al lui Polc. Taratukhin și din nou Valchar au făcut 4-0, golul lui Trancă din minutul 18 contând doar pentru statistică. Din păcate, hocheiștii de la Corona nu au fost „lupi” în această seară, și au renunțat la luptă. A urmat o ploaie de goluri în poarta „galben-albaștrilor”, marcatori Antal, Farkas, Taratukhin, Fabus, Fodor și Brnak.

Lăsând la o parte faptul că ciucanii au câștigat meritat un duel sportiv, este de neînțeles atitudinea hocheiștilor legitimați la Corona în fața propriilor fani, care au fost întotdeauna, și la bine și la rău, alături de ei.

La general, scorul finalei a devenit 3-1 pentru Sport Club, meciul 5 fiind programat marți în Harghita.

Articole asemănătoare

FOTO: Facebook Corona Brasov Wolves


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button