Sport

BRAȘOV. Șase handbaliste de la Corona, în lotul Naționalei U17 pentru Europeanul din Macedonia

 

Din 13 până în 23 august, la Skopje, în Macedonia, va avea loc Campionatul European Under 17 la handbal feminin. Naționala României a fost repartizată în grupa B, alături de reprezentativele Rusiei, Germaniei și Spaniei.

Pentru această competiție, Mariana Târcă a convocat șase jucătoare de la Corona Brașov, Daciana Hosu, Daria Bucur, Cristina Crețu, Sorina Târcă, Ana Lopătaru și Claudia Lăcătuş. Ana Maria Berbece nu va merge în Macedonia, ea râmânând la Brașov din cauza unor probleme medicale. 

„Nu va fi o grupă uşoară, dar vrem să jucăm un handbal de calitate. Nu vreau să punem presiune pe fete, trebuie să le oferim încredere. Nu trebuie să uităm că sunt nişte copii şi au nevoie de jocuri şi de competiţii importante pentru a creşte în valoare şi pentru a căpăta experienţă. În ceea ce priveşte faptul că, din nou, Corona are multe jucătoare la lot nu pot spune decât că trebuie să fim mândri şi să le încurajăm. Cu siguranţă peste ani vom mai auzi de numele acestor fete”, a declarat Mariana Târcă. 

FOTO: Facebook Corona Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button