Sport

BRAȘOV. Șanse mari pentru un duel Brașov – Miercurea Ciuc în sferturile Erste Liga

 

Corona Brașov a câștigat cu 5-2 confruntarea cu Sport Club Miercurea Ciuc, disputată aseară, la Patinoarul „Olimpic”, în Erste Liga la hochei pe gheață.

Zoltan Molnar, Lee, Trancă 2 și Peter au marcat pentru formația noastră, golurile oaspeților fiind reușite de Reszegh și Shulakov.

„Diferența în această partidă a fost făcută de portari. Nu am putut să marcăm și, normal, în aceste condiții nu poți câștiga un meci de hochei. Brașovul a făcut un meci bun. Portarul nostru nu a fost în cea mai bună zi a lui”, a comentat Don MacAdam, tehnicianul ciucanilor.

De partea cealaltă, Greg Lindqvist, antrenorul „lupilor”, a punctat: „A fost un meci strâns, un adevărat derby. Nouă ne-a mers totul, iar Polc a avut o evoluție fantastică”.

Corona rămâne pe locul 5, ultimul în această grupă, cu 8 p, la o lungime de Sport Club Miercurea Ciuc și DEAC, maghiarii având, însă, două partide în minus. Cele două grupări din România au șanse mari să termine pe locurile 4 și 5 și să fie față în față în prima fază a play-off-ului, sferturile de finală.

Ultimul meci al „lupilor” înainte de play-off va fi cu Ferencvaros, la Patinoarul „Olimpic”, joi, de la ora 18.30.

FOTO: Daniel Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button