Sport

BRAȘOV. Sabrerul Rareș Ailincă e campion național

 

Rareș Ailincă (CSM Brașov) a devenit campion național la sabie, în competiția cadeților (U17 ani). Sportivul pregătit de Marius Gălățanu a trecut în finala competiției care a avut loc la Sala „Ana Pascu” din București de Andrei Păștin (CS Dinamo – antrenor Rareș Dumitrescu), scor 15-14. Pe poziția a treia a podiumului au urcat Alexandru Zmău (CSM Iași) și Cătălin Prala (CS Dinamo).

Cei doi finaliști, Ailincă, Păștin, dar și Alexandru Zmău, se pregătesc la Brașov, la Centrul Olimpic, sub comanda antrenorilor Marius Gălățanu și Rareș Dumitrescu.

„Ne-am respectat statutul de favoriți și am avut un parcurs fără greșeală. Mă bucur că podiumul a fost completat cu sportivii care se pregătesc la Brașov, la Centrul Olimpic. Am intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru Campionatul European și Campionatul Mondial, de unde sperăm să ne întoarcem cu o medalie!”, a declarat Marius Gălățanu.

„Nu este nici un secret pentru aceste rezultate care vin an de an. La antrenamente se trage tare, se lucrează foarte bine, se muncește din greu. Cu multă muncă și încredere în forțele noastre, rezultatele nu au cum să nu apară”, a precizat vicecampionul olimpic, Rareș Dumitrescu.

Rareș Ailincă, Andrei Păștin, Alexandru Zmău și Elton Dincă (CS Riposta) vor face parte din echipa României care va participa la Campionatul European de sabie- cadeți, care va avea loc la Sochi, în Rusia, în perioada 2-6 martie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare