Sport

BRAȘOV. S-au stabilit campionii la „Manager Cup Tenis – Trofeul S-Karp”

 

La finalul săptămânii trecute, pe terenurile de tenis de lângă Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, a avut loc ediția a 16-a a „Manager Cup Tenis – Trofeul S-Karp”. Au fost patru competiții, +30 de ani, +55 de ani, dublu open și dublu gold.

La categoria +30 de ani s-a impus Claudiu Lupu, care a trecut în finală de Vicențiu Radu, 6-2, 6-4. În meciul pentru „bronz”, Viorel Ștefan l-a învins pe Radu Jitaru.

La +55 de ani, pe primul loc a fost Petre Belibou, care a dispus în ultimul act de Radu Holom, 6-1, 6-3. Podiumul a fost completat cu Gheorghe Lupu, care a câștigat finala mică în fața lui Paul Nedelcu.

Claudiu Lupu și Petre Belibou s-au impus la dublu open, după 6-2, 7-6 (4) în finala cu perechea Gheorghe Lupu – Silviu Oprea, în timp ce la dublu gold au triumfat Gheorghe Corneanu și Teodor Marin, care au trecut în ultimul act de cuplul Claudiu Lupu – Silviu Oprea, 7-5, 7-6 (2).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button