Sport

BRAȘOV. S-au deschis înscrierile la cea de-a patra ediţie a Maratonului Internaţional Braşov powered by Telekom Sport

 

Cel mai panoramic maraton de şosea din România, Braşov Internaţional Marathon powered by Telekom Sport, televiziunea de sport a Telekom România, se va desfăşura în 19-20 mai 2018.

Ziua de 19 mai este dedicată cursei copiilor, sesiunii de predare a kiturilor de concurs şi Sport Expo, iar în 20 mai se va da startul curselor competitive şi a cursei populare 5,7km.

Evenimentul va fi un un prilej de sărbătoare pentru oraş, de promovare a obiectivelor turistice, culturale, gastronomice. Din 2015, Braşovul a intrat pe harta maratoanelor de şosea din România, alături de Bucureşti, Cluj şi Arad, iar din 2017 maratonul este oficial membru full AIMS (Asociaţia Internaţională a Maratoanelor şi Curselor de Distanţă), cel mai important for internaţional în domeniu.

Zona de start şi de finish este Piaţa Sfatului, chiar între Biserica Neagră şi Casă Sfatului. Participanţii vor avea ocazia să descopere în alergare atât Braşovul cât şi împrejurimile acestuia întrucât traseul este unul deosebit de pitoresc şi presărat cu obiective istorice şi turistice.

Înscrierile la cea de a 4-a ediţie a Maratonului Internaţional Braşov sunt oficial deschise şi se pot face online accesând maratonulbrasov.ro/inscriere.

Articole asemănătoare

Oricine poate participa! De la 4 la 90+ ani, alegând din cele 6 curse, pe distanţe diferite:
– maraton 42km
– semimaraton 21km
– cursa de 10,7km şi cursa populară 5,7km (necompetitivă – necronometrata)
– team run 4×10.7km
– curse pentru copii între 4-14 ani (înscrierile la cursa copiilor se vor deschide cu 1-2 luni înainte de eveniment)

La ediţia de anul trecut, în cele două zile de eveniment, au luat startul 2500 de participanţi. Viorel Tams şi Iulia Găinariu au fost marii câştigători ai Maratonului Internaţional Braşov 2017.

Maratonul Internaţional Braşov este un eveniment organizat de Asociaţia Şapte Scări şi Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom Sport România (partenerul principal al evenimentului), Primăria Braşov, Consiliul Judeţean Braşov şi Federaţia Română de Atletism (parteneri principali).

Pentru ultimele noutăţi şi surprize ale celei de a 4-a ediţii a maratonului urmăreşte pagină de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1488684711168769/.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button