Sport

BRAȘOV. S-a stabilit țintarul sezonului regulat al Erste Liga. „Lupii” debutează la Viena. Programul complet al Coronei

 

Noul sezon al Erste Liga va debuta pe 9 septembrie, cu două partide la Budapesta, Ferencvaros – DEAC și HK Budapesta – Viena Capitals II.

Corona Brașov va începe sezonul cu trei meciuri în deplasare, cu Viena Capitals II (14 septembrie), Fehervar Titanok (16 septembrie) și Dunaujvaros Acelbikak (17 septembrie).

Primul meci al „lupilor” la Patinoarul „Olimpic” va fi pe 21 septembrie, cu DEAC.

În ceea ce privește derby-urile cu Sport Club Miercurea Ciuc, acestea se vor juca pe 24 septembrie (Miercurea Ciuc), 1 noiembrie (Brașov), 3 decembrie (Miercurea Ciuc) și 21 ianuarie 2019 (Brașov).

În sezonul regulat vor fi câte patru meciuri directe cu toate adversarele, astfel fiecare echipă va juca 40 de partide.

Apoi, liga se va „rupe” în două. Primele cinci vor fi în grupa superioară, iar grupările clasate pe locurile 6-11 vor juca în grupa inferioară. În aceste grupe fiecare echipă va avea câte două meciuri, unul acasă, unul în deplasare, cu rivalele. Cele cinci formații din grupa superioară vor fi în play-off, unde vor mai ajunge primele trei clasate din grupa inferioară. Astfel, trei dintre cele 11 participante vor părăsi competiția înainte de play-off.

În toate fazele play-off-ului se va juca în sistemul cel mai bun din 7 meciuri. Pentru sferturile de finală, grupările de pe primele trei poziții din grupa superioară își vor alege adversara. Pentru semifinale, cea mai bine clasată grupare rămasă în competiție va alege cu cine se va duela.

Sezonul regulat al Erste Liga se va juca între 9 septembrie și 21 ianuarie 2019. Meciurile din cele două grupe vor avea loc între 23 ianuarie și 23 februarie 2019. Play-off-ul va începe pe 26 februarie și se va încheia în aprilie 2019.

În prima parte a sezonului, dacă se va ajunge în prelungiri, se va juca o repriză de cinci minute, 3 contra 3 pe gheață. În play-off, perioada de extra-time va avea 10 minute și se va juca 4 contra 4.

Programul complet al Coronei Brașov îl puteți vedea AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button