Sport

BRAȘOV. S-a stabilit prețul biletelor pentru meciul ACS Steagul Roșu – AS „SR” Brașov

 

Oficialii grupării ACS Steagul Roșu Brașov au anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că biletele la partida cu AS „SR” Brașov, care va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul „ICIM”, vor costa 30 de lei.

Vor fi două puncte de vânzare, amplasate la stadion, care se vor deschide în jurul orei 9.00. Fanii oaspeților vor sta la tribuna I.

„De acum înainte vom vinde bilete la toate meciurile noastre. Am zis să începem de acum. I-am întrebat pe cei de la AS «SR» despre galerie, iar răspunsul oficial a fost că clubul lor nu organizează deplasarea suporterilor și nu răspund de eventualele incidente”, a declarat vicepreședintele ACS Steagul Roșu Brașov, Edi Gherghe.

În replică, Vasile Dochița, președintele AS „SR” Brașov, a comentat: „Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la nici un meci, nu este vorba doar despre această partidă. Fanii vor merge pe cont propriu. Să nu se mai ocupe de noi cei de la Steagul Roșu, cum nici noi nu ne ocupăm de organizarea lor”.

Altfel, oficiali ACS Steagul Roșu Brașov au precizat că Adrian Teodorescu nu are nici o legătură că clubul lor și că se delimitează de afirmațiile făcute de acesta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare