Sport

BRAȘOV. S-a decis. Adversara CORONEI în SEMIFINALELE Erste Liga este…Programul seriei! Ce a spus tehnicianul formației maghiare

 

Corona Brașov s-a calificat în semifinalele Erste Liga la hochei pe gheață, după ce a dispus în sferturi, cu 4-2 la general, de Ujpest. 

Pentru un loc în finală, „lupii” se vor duela cu MAC Budapesta, anunțul fiind făcut în urmă cu câteva minute pe pagina de Facebook a formației maghiare.

MAC Budapesta a avut dreptul să își aleagă adversara, iar oficialii grupării maghiare au optat pentru Corona Brașov.

„Nu există adversar facil în această fază a competiției. Sunt cele mai bune patru echipe. Am analizat toate cele trei opțiuni și în final am ales Brașovul, o formație care traversează o perioadă exelentă, fiind în formă de la venirea noului antrenor. Dar suntem încrezători”, a declarat antrenorul celor de la MAC Budapeste, Gergely Majoross pentru pagina de Facebook a grupării.

Seria se va decide în sistemul cel mai bun din șapte partide. Primele două dueluri vor avea loc la Budapesta, pe 7 martie, de la ora 20.00 și pe 8 martie, de la ora 21.00. Apoi, seria se va muta la Brașov, pentru două meciuri, pe 11 și 12 martie, cel mai probabil de la ora 18.30.

În cealaltă semifinală, față în față vor fi DVTK Jegesmedvek Miskolc și Sport Club Miercurea Ciuc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button