Sport

BRAȘOV. S-a așternut liniștea în Cazul „Török – Pâtea”!!! „Au tăcut pentru că nu vor atenție”!!!

 

Eduard Török (foto) și Iulian Pâtea au „plătit” pentru că au adus în atenția mass-media unele lucruri care se doreau a fi ascunse sub „covorul persan” al lotului național de sărituri cu schiurile – vezi episodul cu (ne)înscrierea lor la Turneul celor 4 Trambuline: Doi BRAȘOVENI au ajuns la Turneul celor 4 Trambuline, DAR…EXCLUSIV. Eduard Török, DEZVĂLUIRI despre ceea ce se întâmplă la lotul național de sărituri cu schiurile!!! și cu acuzele grave ale ultimului sportiv cu privire la faptul că antrenorul coordonator Florin Spulber l-a bătut până la sânge: ȘOC. Iulian Pâtea îl acuză pe antrenorul Florin Spulber că l-a bătut crunt (foto 2)!!!; BRAȘOV. EXCLUSIV. UPDATE. Florin Spulber, reacție după ce a fost acuzat că l-a umplut de sânge pe Iulian Pâtea; BRAȘOV – ECOURI. Cazul săritorilor cu schiurile Török și Pâtea, relatat pe larg și în presa internațională!!!

Pe 18 ianuarie, Liliana Gafencu, în acea perioadă comandant al CS Dinamo, a declarat pentru Gazeta Sporturilor în cazul comisarului-șef Florin Spulber: „Ne-am întâlnit și am discutat despre ce s-a întâmplat în 2015 (atunci când s-a produs bătaia -n.a.). Am hotărât să pornim o cercetare cu titlu generalizat cu privire la comportament. Din punctul meu de vedere, avem niște răspunderi, trebuie să avem o conduită. Mai ales în cazul dânsului, care este ofițer de Poliție… Domnul Florin Spulber va fi luat în evidență de psihologul clubului timp de 6 luni”.

De atunci e liniște, observându-se, însă, că Florin Spulber nu mai face parte din staff-ul de organizare al celor două etape din Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile programate în week-end la Râșnov.

Pe marginea acestui caz, Eduard Török, aflat în Anglia, la studii, ne-a relatat astăzi: „La început de ianuarie am vorbit cu directoarea de la CS Dinamo – Centrul Brașov și am explicat situația (o doamna excelentă). În rest, nimic. Nu îi interesează. Au tăcut, pentru că nu vor atenție. Mai ales că au mușamalizat ce s-a întâmplat cu Florin Spulber și Iulian Pâtea. Cred că Iulian este pe acasă acum, dar amândoi am fost dați afară”.

Eduard Török ne-a mai spus că n-ar fi vrut să se retragă prematur din activitatea competițională, mai ales că are unele rezultate notabile pe plan internațional, însă, „dată fiind situația, nu prea am de ales”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare